Verjaardagscadeau man tips

verjaardagscadeau man tips

Ben je op zoek naar tips voor het geven van het verjaardagscadeau voor een man? Is één van je vrienden binnenkort jarig? Of je broer, vader of opa? Wij hebben voor jou alle verjaardagscadeau tips voor mannen in deze blog gezet. Aan het eind van deze blog heb jij een origineel verjaardagscadeau voor hem gevonden, die hij ook nog eens erg gaat waarderen.

XGpNmO

Tip 1. Verjaardagscadeau voor man: Bierbrouwset

Welke man wilt nou niet deze bierbrouwset voor zijn verjaardag cadeau krijgen? Met deze set kan hij 5 liter bier brouwen in minder dan één week. De set is uitgerust met een eenvoudig stappenplan en alle benodigdheden. Er is dus nauwelijks kennis vereist voor hem om zich toch helemaal ‘het mannetje’ te voelen met zijn eigen bier. De bierbrouwset is een origineel en leuk om te geven. Diegene die dit cadeautje uitpakt gaat enthousiast reageren, dat weten we zeker! Vandaar dat de bierbrouwset onze nummer 1 tip is als verjaardagscadeau tips voor een man. Je kan het cadeautje hier bekijken.

gCypbHgllCytPNTPjD251R8 ZtFuPMrWuvTcvY2NUbum2WhgvxbfYfC0QdMwlxc6p12HubygHt9DXLM1t8dha4Kf tNgBOF50zGa9pasKjQoyd5I0 acCHd8NdG8bhiIGFT

Tip 2. Verjaardagscadeau voor man: unieke scratch

Geef in plaats van een boek als verjaardagscadeau (boeken zijn leuk, maar na een aantal keer niet origineel), deze Scratch Map voor zijn verjaardag! De Scratch Map is een super leuk en origineel cadeau voor hem in zijn slaap- of woonkamer. De wereldkaart is een kraskaart zo groot als een schilderij, waarop hij alle landen kunt wegkrassen waar hij al eens is geweest. Als hij van reizen houdt en wel eens op vakantie gaat is dit een passend cadeautje. De landen die open zijn gekrast krijgen een andere kleur en dit geeft een erg leuk beeld weer. Zo houdt hij op een erg speelse manier bij waar hij nog wel én niet is geweest. De kraskaart is ook een mooi stuk decoratie aan een (vooralsnog) lege muur. Het cadeautje wordt als een écht cadeautje verpakt en is onze ‘second best’ verjaardagscadeau tip voor hem. Wil je het artikel nog even op je gemak bekijken? Dat kan hier.
0Z5dRtMJKXW9l5y3fliI fHgPNrjgGTFkqROWH9fCb71vGXHDhgJNHBDSEXVWJl9P9RODdoqc7X6iUvBOM9aiK8iHQcCgb2VW1IROOh6bp1ylY  Cukgz Ss2HfQce7CsiCgP5j

  1. Massage kussen (draadloos)

Daar ligt hij dan, op de bank lekker te luieren na een vermoeiende dag. Een nek- of rugmassage zou dan zeer welkom zijn, toch? Dan heb je nu een passend verjaardagscadeau voor hem: de elektrische massage kussen van Shiatsu. Met dank aan de verschillende standen voelt de massage kussen erg fijn aan en komt hij helemaal tot rust. Dit verjaardagscadeau laat alles stress als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zo wordt een avond Netflix bingewatchen een stuk aangenamer. De unieke ervaring van dit cadeau zorgt ervoor dat dit in onze top 3 verjaardagscadeau tips is gezet. 

Toch niet het juiste cadeautje gevonden?

Niet getreurd, neem een kijkje in onze webshop! Vaak vind je het juiste cadeautje op het eerste gezicht. Wij hebben een uniek assortiment cadeautjes waar je jouw cadeautje gegarandeerd gaat vinden. Je kunt ook nog altijd onze andere blogs bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *