Mannen kado tips (10+ tips)

Mannen kado tips

Mannen kado tips zijn, geloven wij, altijd welkom. Het is namelijk lastig zat om deze vervelende wezens te behagen, toch? Maar even zonder grappen, het is niet makkelijk om altijd met een origineel én leuk kado aan te komen. Zeker als dit al de zoveelste keer is dat je een kado haalt voor hem… Het is dan zeker geen schande dat je even je hulpje Google gebruikt om mannen kado tips op te zoeken. En met wat geluk ben je op deze fantastische blog gestrand. Wij gaan je op deze pagina helpen met wat mannen kado tips, zodat jij niet met lege handen aankomt op de gelegenheid. Wij wensen je alvast veel geefplezier. Lees snel verder!


Onze mannen kado tips

De volgende kado tips zijn met veel zorg bij elkaar verzameld door ons deskundig cadeautjesteam. We hebben voor iedere man wel wat wils. Houdt hij van gezelligheid (en wat drank)? Is hij een échte sportsman? Of ben je opzoek naar een kleinigheidje? Je vindt het allemaal in deze blog vol mannen kado tips. Mocht je in deze blog niet het juiste cadeautje vinden? Wees dan niet getreurd. In onze cadeautjes winkel bieden we originele cadeaus aan. Of lees onze andere blogs en doe nog meer inspiratie op!


Tip #1: Apple Watch

Apple watch

Ga lekkerder trainen met al je favoriete nummers gewoon aan je pols. De horloge is zwemproof en gewapend met de activiteit-app inclusief slimme coaching. Een échte aanrader voor de sportfanaat!


Tip #2: Tefal Contactgrill

Contactgrill

Houdt jouw dierbare van een ‘happie’ eten? Dan is de contactgrill van Tefal waarschijnlijk wel iets voor hem. Uitgerust met een speciale panini functie. De tosti’s zijn in één ogenblik klaar. Lekker handig, toch?


Tip #3: Philips OneBlade

Trimmer OneBlade

Naast je gezicht kan je hiermee ook gemakkelijk en veilig je lichaamsharen en gevoelige gebieden volledig trimmen. Voor een stoere look, kan je baard trimmen naar wens. Met 1 van de 4 verschillende opzetstukjes zit er altijd iets tussen!


Tip #4: Erotieke kalender

Erotieke kalender

Is de man in kwestie nog niet gekoppeld? Dan is de klassieke erotieke kalender een leuk cadeau, waarvan hij zeker zal op kijken. De kalender heeft elke maand een van de andere ’s werelds mooiste vrouwen.


Tip #5: Paco Rabanne

Paco Robanna

De nieuwe fantasie van Paco Rabanne; de Invictus. Een icoon voor mannen die zichzelf verzorgen. Te omschrijven als een sensuele en frisse geur. De geur van overwinning.


Je bent op de helft van de mannen kado tips… Geen zorgen tho! De komende 5 kado tips zijn minstens even goed als de voorgaande tips. Mocht je nu echt niets vinden? Dan hebben wij aan het einde van de blog nog een hélé grote tip voor je klaar staan. Daar kom je gegarandeerd mee uit de voeten!


Tip #6: Bierbrouwpakket

Bierbrouwsetje

Origineel is dit cadeautje zeker. Leuk als je zelf eens bier wilt brouwen. Je hoeft dus niet meer verder te zoeken. Dit is hét originele cadeau waar je naar op zoek bent.


Tip #7: Dumbbells!

Gewicht dumbbells

Wie niet slim is moet maar sterk zijn, toch? Geef je dierbare deze dumbbells. Ze wegen in totaal 20 kilogram en zijn verdeeld over het gewicht van de stangen en 8 kunststof gewichten. Goed voor beginners én gevorderden.


Tip #8: C.K. Underwear

Calvin klein onderbroek man

Altijd handig een aantal nieuwe onderbroeken. Met deze van Calvin Klein zit je altijd goed. Kwalitatief goede onderbroeken die ook nog eens heel erg in zijn. Simpel, maar gewaardeerd cadeautje.


Tip #9: Google Home

Google Home

De Chromecast behoeft weinig introductie. Een betaalbare upgrade voor jouw televisie. Plug de Chromecast in de HMDI opening van je TV en stream alles wat je hartje begeert vanaf je mobiel of laptop. Ideaal.


Tip #10: E-reader

E reader

Een goed boek kan wonderen doen. Een stimulans wordt ook zeer zeker gewaardeerd. Haal een e-reader voor je dierbare en geef hem een duw in de juiste richting. Alle boeken zijn tegenwoordig voor een klein prijsje te downloaden op je e-reader.


We zijn alweer aan het einde van de mannen kado tips. We gaan er stiekem vanuit dat je al een tof cadeautje hebt gevonden. Mocht dat niet het geval zijn? Dan kun je altijd nog onze cadeautjes winkel checken op originele en leuke cadeautjes voor verschillende gelegenheden. Daarnaast kan je ook nog een korte blik werpen op onze andere blogs, waar er andere originele cadeautjes je te wachten staan. Succes en alvast heel veel geefplezier gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *