Leukste cadeaus om te geven in de lente

card 1835447 1920

De leukste cadeau’s om te geven in de lente zijn de cadeaus waar je vrolijk van wordt! Na al die koude en grauwgrijze dagen, is het tijd om het zonnetje in huis te halen, juist als de lentezon nog maar verlegen door het wolkendek heen breekt. En hoe kun je iemand nu beter opvrolijken dan met een bloemetje! Maak iemand blij met een bont boeket met vrolijke tulpen of een grote mand vol veldbloemen. Wil je iets origineler zijn, dan geef je er een leuke vaas bij cadeau. Ook een kamerplant is een vrolijkmaker. Kies voor een plant die makkelijk te verzorgen is en waar mooie bloemen aan komen. Je ruikt de lente al!

Zeg het met een lenteliedje

Wil je de lente ook laten horen? Kies dan voor leuke lenteliedjes! Zo’n gouwe ouwe vinyl is weer helemaal hip. Vooral als er deuntjes op staan die de lente in huis halen, zoals dat liedje van Annie M.G. Schmidt over een mooie Pinksterdag in september, waar je de korenbloemen meteen voor je ziet.  Korenbloemenblauw, korenbloemenblauw… Ga je liever terug naar deze tijd voor de leukste cadeaus in de lente? Kies dan voor bijvoorbeeld een iPod waar je de leukste lente liedjes op zet.

Wil je een meer bescheiden cadeau, verras dan met een vrolijk lentehoesje voor een mobiel apparaat. Behalve lentemotieven met bloemen kun je ook denken aan fruitmotieven. Ook met ‘Strawberry fields forever’ kortom, aardbeien en andere gezonde zoetigheden haal je de lente in huis

Zeg het met een cadeaubon

Heb je hierbij nog niet het ‘leukste cadeau in de lente’ gevoel? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een cadeaubon. Een boekenbon, zodat degene die jij wilt verrassen zelf kan kiezen tussen een echt boek of een virtueel exemplaar. Of een speciale lente cadeaubon die je in vele (online) winkels kunt inwisselen. Van al dit denken over een leuk lente cadeau word jij in elk geval al vrolijk!

Tip: geef ook eens een tip cadeau! Zoek je bijvoorbeeld een cadeau voor een (beginnende) webshop bouwer? Verzamel dan tips op het internet over informatiebeveiliging voor webshops, print het en verpak dit in een vrolijk lentehoesje. Wie je ook kent? Je kunt hem of haar wel blij maken met een lente cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *