Je merk promoten? Dat kan ook met chocolade waar je merklogo opstaat!

pexels jess vide 6390681

Relatiegeschenk met Logo op Chocolade

Wie is er nou niet dol op chocolade? Het is in vele vormen en varianten verkrijgbaar, de keuze lijkt bijna eindeloos. In dit artikel ga ik dieper in op chocolade als relatiegeschenk. Wat is er bijvoorbeeld mogelijk? Wat zijn de kosten? En waarvoor zou je het kunnen gebruiken? Al deze vragen ga ik beantwoorden in dit artikel. Het artikel is puur informatief om jou op weg te helpen naar een leuk relatiegeschenk. Ik hoop dan ook al jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Promotie chocolade

Het inzetten van chocolade als relatiegeschenk is een hele slimme zet. Veel mensen zijn dol op chocolade en stoppen het dus niet ergens weg, zoals je bijvoorbeeld wel eens met een pen of sleutelhanger ziet gebeuren. Promotie chocolade kun je gebruiken om jouw onderneming onder de aandacht te brengen, of om de verbinding met klanten en personeel te versterken. Mensen zijn vaak dol op cadeaus, ze zullen dan ook niet snel vergeten van wie ze deze hebben gekregen. Daarnaast is chocolade als relatiegeschenk ook uniek, je ziet namelijk vaker dat bedrijven bijvoorbeeld een pen, sleutelhanger of keycord weggeven.

Wat is er mogelijk

Je kunt er voor kiezen om een standaard chocoladereep weg te geven, maar een uniek stuk chocolade is natuurlijk een stuk leuker. Zo kun je jouw logo op chocolade laten bedrukken, of op de verpakking. Dit geeft het net even dat persoonlijke tintje, op die manier breng jij jouw bedrijf onder de aandacht. Ook kun je kiezen voor bonbons, laat bijvoorbeeld een enkele bonbon bedrukken met jouw logo, of een hele set aan bonbons. Daarnaast kun je ook kiezen voor een bepaalde vorm chocolade, zoals bijvoorbeeld een hart. Wil je tekst laten bedrukken? Ook dat is mogelijk.

Waarvoor zou je bedrukte chocolade nog meer kunnen gebruiken

Je hoeft een relatiegeschenk natuurlijk niet alleen te gebruiken binnen een bedrijf. Ook kun je een stuk chocolade laten bedrukken voor een vriend, vriendin, geliefde of familie. Laat bijvoorbeeld een stukje tekst op chocolade bedrukken, en geef het weg om je waardering te tonen aan je geliefde tijdens Valentijnsdag. Gaat iemand trouwen? Geef bedrukte chocolade aan het bruidspaar.

Wat kost het

De prijzen verschillen natuurlijk per leverancier, daar is dus niet echt één antwoord op te geven. Vaak betaal je per stuk, en dan geldt er ook nog een minimale afname. Je moet daarnaast ook nog rekening houden met de extra kosten, zoals het laten bedrukken van het logo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *