Grappige cadeautjes; 10 cadeau ideetjes

Grappige cadeau ideetjes

Grappige cadeautjes

Ben jij uitgenodigd voor een verjaardag of ben je opzoek naar grappige cadeautjes om te geven? Of heb je iemand getrokken met lootjes trekken waar je eigenlijk een niet zo al te serieus cadeau voor je wilt kopen? Geen zorgen, je bent namelijk niet de enige… Deze vraag krijgen wij namelijk heel vaak!

Het geven van een grappige cadeautje is makkelijk, maar het vinden van een grappig cadeautje is al ietsjes lastiger. Zo zijn er tegenwoordig natuurlijk zoveel cadeautjes te vinden, waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. En de meeste cadeautjes zijn niet bepaald origineel. En dan is het nog de vraag of ze in de smaak zullen vallen bij de ontvanger. Daarom dat wij je graag te hulp schieten, in onderstaande blog vertellen wij jou al onze grappige cadeau tips. Zo wordt jouw grappige cadeautje geheid een succes!

Tip #1: Grote enter button

Grote enter knop

Leuk voor op kantoor of voor de echte stresskip die wel wat humeur kan gebruiken.

Tip #2: Ananas deurstopper

Ananas deurstopper

Een deurstopper die je deur beschermt tegen elk zomerbriesje en boze huisgenoten.

Tip #3: Gigantische penis body pillow

Penis body pillow

Doe je vriendin een gigantisch kussen cadeau, zo heeft ze altijd nog een leuk aandenken aan jou.

Tip #4: Bureau boksbal

bureau boksbal

Ga voor een knockout, bevestig hem op je bureau en sla erop los! Voor de echte vechtersbazen onder ons….

Tip #5 Moai tissuebox

Rotary hero moai Tissue Houder

Last van hooikoorts? Of vaak verkouden, neem een moai in huis! Deze grote vriend staat voorziet je graag van een tissuetje. Ideaal voor de snotneuzen onder ons.

Tip #6 Mij niet bellen hoodie

mij niet bellen hoodie

Deze grappige hoodie zegt al genoeg, zo hoef je dat zelf niet meer te doen (het weigeren van dingen bedoelen we dan hé). Leuk voor zowel dames als heren.

Tip #7 Cameralens beker

cameralens beker

Neem deze undercover mok overal mee, je vrienden zullen vast denken wat jij nou weer met een cameralens moet doen.

Tip #8 Ridder eierdop

Ridder eierdop

Met deze ridder aan je zij, bescherm je voortaan al jouw verse gekookte eitjes tegen dieven.

Tip #9 Ballen fietsverlichting

ballen fietsverlichting

Op zoek naar een leuk fietslichtje? Dan ben je met deze grappige en hippe jongens helemaal op het goede adres. Met deze “ballen” val je zeker op!

Tip #10 Bulshit button

Bullshit Button

De button leent zich er ideaal voor om je vrienden of collega’s erop te wijzen dat ze klinkklare onzin lopen uit te kramen. Deze bullshit button wijst ze er nog eens op!

Heb je nou nog steeds niks gevonden? Geen paniek! Onze cadeau-experts brengen je nog extra cadeau ideeën voor grappige cadeautjes hieronder. Zo krijg je van ons nog een tweede kans om een grappig en origineel cadeautje te vinden. Je wilt natuurlijk wel het grappigste cadeau geven.

Bonustip #1 Peper- en zoutstel

Grappige cadeautje peper en zoutstel

Vrolijk de eettafel op met deze originele peper- en zoutstel in de vorm van verkeersregels. Dit is dé klassieke verkeerskegel; geinig voor op elke eettafel

Bonustip #2 Penissloffen

Penisslof grappige cadeautje

Dit is wel een héél grappige cadeau. Geef gewoon penissloffen. Geschikt voor zowel mannen als voor vrouwen. Zet iedereen te kijk, met jouw vindingrijkheid.

Bonustip #3 Biersokken

Biersokken grappig cadeautjes

Zulke sokken zijn voor menig bierfanaat natuurlijk erg leuk. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel handig….Doet er maar 2 nu je toch al staat.

Nog niets gevonden?

Zit er tussen al deze grappige cadeautjes niks bij voor jouw gelukkige ontvanger? Niet getreurd, in onze winkel hebben onze cadeau-experts nog een uitgebreide selectie aan grappige cadeautjes voor je klaar staan. Of neem een kijkje tussen onze blogs waar wij genoeg andere leuke cadeautjes hebben samengesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *