Een kerstcadeau voor je vriend; wij schieten te hulp!

kerst cadeau met titel

Wat moet je je vriendje nu weer geven voor kerst? Vorig jaar gaf je al een matig kerstcadeau aan je vriend. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet wéér een afgezaagd cadeau geeft? Je vriend geeft het namelijk niet graag toe, maar hij wordt stiekem ook erg blij van het krijgen van een origineel kerstcadeau.

Dus ben jij op zoek naar een kerstcadeau voor je vriend? Zoek dan niet verder, wij helpen je op deze pagina met 3 kerstcadeaus die je vriend gegarandeerd leuk zal vinden. Lees snel verder!

Kerstcadeau voor je vriend #1

Is jouw vriend een échte gamer? Zit hij regelmatig achter de Playstation of XBOX? Dan is het geven van een game aan je vriend als cadeau zo gek nog niet. Misschien geen leuk cadeau voor jullie samen (hij is nog wel even zoet mee), maar wel een héél leuk cadeau voor je vriend. Ontzettend populair onder gamers is deze nieuwe Assassin´s Creed Valhalla Special Edition. Momenteel is deze game alleen nog maar beschikbaar voor de PS4 dus bestel hem snel, want het spel is razendpopulair en binnen no-time uitverkocht.

Kerstcadeau voor je vriend #2

Wellicht niet een ‘super’ origineel cadeau voor je vriend, maar nog steeds handig en belangrijk om te geven (mannen laten wat zelfverzorging betreft wel eens te wensen na…). De Boss Bottled heeft een houtachtig en kruidige geur voor heren, die warm over kan komen. Naast dat Hugo Boss Bottled een ware klassieker is onder de moderne geuren, is deze ook nog eens relatief goed geprijsd! Lekkere parfum met een merk hoeft dus helemaal niet duur te zijn. De geur blijft lekker lang hangen, waardoor deze parfum langer mee kan dan andere parfums. Kortom een betaalbaar en lekker geurtje om dagelijks op te doen. Bestellen doe je via deze link.

Kerstcadeau voor je vriend #3

Ben je op zoek naar iets waar hij écht iets aan heeft? Dan is deze trimset het ideale cadeau voor je vriend. Philips komt wederom met een kwalitatief onverslaanbare trimmerset waarmee hij moeiteloos zijn eigen stijl creëert. Dank zij de Dualcut-technologie (waardoor de trimmer 2x zoveel mesjes heeft) scheert en trimt hij met extra precisie, waardoor er geen haartje meer wordt gemist. De trimset is onder andere uitgerust met 14 meegeleverde hulpstukken en een alles-in-één-trimmer voor zijn gezicht, haar en lichaam en een bodyshave met huidbescherming. Kunnen die wilde haren van je vriend wel wat hulp gebruiken? Bekijk dan de trimset via deze link.

Extra cadeau tip voor je vriend

Bekijk eens deze website. Op deze webshop kan je alle leuke bordspellen van nu. Plus ze hebben er nog genoeg die beschikbaar zijn. Wél zo gezellig voor de kerst, samen met je vriend of samen met je (schoon)familie. Alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *