Cadeaus onder de 10 euro

Cadeaus onder de 10 euro

Cadeaus onder de 10 euro zijn vaak leuker en persoonlijker dan cadeaus boven de 10 euro. In de kleinste potjes bewaart men immers de beste zalf. Het idee dat een groot en duur cadeau altijd beter is dan een kleiner en goedkoper cadeau, gaat niet meer op. Wij brengen jullie een lijst met cadeaus onder de 10 euro. Deze cadeautjes kan je geven als kleinigheid, maar ook als volwaardig cadeau. Lees snel verder en vind jouw originele cadeautje (onder de 10 euro) voor je dierbare.

Originele cadeaus onder de 10 euro

Tip 1: Ben jij de BOB?

Bob meter - alcohol testen

Je kent vast wel een dierbare die zichzelf graag onder tafel drinkt. Daar is in principe niks mis mee, maar hoe gaat hij naar huis? Zelf rijden met alcohol op is een échte no-go. Geef je dierbare deze Bob-meter, zodat je direct kan zien of hij teveel heeft gedronken. Dit is een origineel en geinig cadeautje nét onder de 10 euro. Je vind deze originele alcoholmeter in onze cadeautjes winkel.

Tip 2: Whiskey!

Whisky Stenen Grijs

Voor de whisky liefhebbers onder ons hebben we deze whisky stenen. (Deze stenen werken ook prima voor andere soorten drank.) Hoe kouder de whisky is, hoe minder smaken en geuren je ervaart. Dat is natuurlijk ontzettend zonde als je van je glaasje wilt genieten. De stenen zijn ideaal voor in het glas. Ze zorgen ervoor dat de drank niet té koud wordt, maar tegelijkertijd ook niet waterig wordt (zoals je met ijsblokjes krijgt). De whisky stenen zijn daarnaast ook nog eens afgeslepen, zo krijg je geen krasjes in je glas. Geef deze stenen cadeau en maak de whisky ervaring helemaal compleet!

Tip 3: Nageldroger aapje

Nageldroger Aapje

Naast dat dit aapje ontzettend schattig is, is het nageldroger aapje ook érg handig. Voor de dames is het drogen van de nagels een wekelijkse bezigheid… Dit is dan wel een héél geinig cadeautje om te geven, dat ook nog ruim onder de 10 euro zit. Dankzij het handige formaat neemt je dierbare dit overal mee naar toe. Geef dit aapje vandaag nog, bestel de nageldroger aapje in onze cadeautjes winkel.

Tip 4: Aap uit de mouw…

Van het ene aapje, naar de andere. Dit is ook een geinig cadeau onder de 10 euro. Het aapje is eigenlijk een handige flesopener. Doordat de aap bestaat uit ABS en metaal leent hij zich als een sterke flesopener.

image 45

Je hoeft dus niet bang te zijn dat je snel een nieuwe hoeft te halen… Deze komt al verpakt in een transparante gift box. Hier kan je het flesopener aapje bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *