Babyshower cadeau idee; 10 cadeau tips

Babyshower cadeau

Hoera! Een dierbare heeft onlangs een kind gekregen. Je bent uitgenodigd voor de babyshower; nu wil je natuurlijk wel een bijzonder babyshower cadeau geven. Maar je komt er al gauw achter; het zoeken van een origineel en leuk babyshower cadeau idee is lastig. Je hebt geen idee wat je moet geven op de babyshower. Eén ding is zeker, je wilt geen afgezaagd cadeau geven. Gelukkig zit je met één van de onderstaande babyshower cadeau ideeën altijd goed.


Babyshower cadeau idee

Deze blog helpt je gegarandeerd bij het kiezen van een leuk en origineel babyshower-cadeau. Alvorens het bepalen van een babyshower cadeau idee is het belangrijk om de volgende tips in je achterhoofd te houden.

Wij begrijpen namelijk dat je tussen al die babykleertjes al een cadeautje hebt gevonden. Maar je kan je voorstellen dat de ouders de babykleding ook al hebben uitgekozen (misschien wel een inloopkast vol). Een baby groeit harder dan kool. De kans is dus groot dat de baby binnen enkele weken jouw cadeautje niet meer past. Ook loop je het risico dat de ouders een andere kledingsmaak hebben dan jij. Dit resulteert in dat de baby de kleding misschien nooit gaat dragen. Dat is natuurlijk zonde! Overleg dus goed met wat de moeder of vader leuk vindt.

Nog wat extra tips op een rijtje:

🎁#1: Geen babykleding, tenzij je dat goed overlegt hebt.
🎁#2: Liever geen ‘toekomst’ cadeaus, anders vangt het eindeloos veel stof.
🎁#3: Bonnetje bewaren, just in case!
🎁#4: Let natuurlijk op het geslacht van de baby.
🎁#5: Geef, wat jij zou willen ontvangen als het moment daar is.


Tip #1: Luiertaart

Luiertaart meisje

Een luiertaart! Origineel en een érg grappig cadeautje om te geven. Zowel voor een meisje als voor een jongentje te bestellen!


Tip #2: Gastenboek

Gastenboek babyshower

Een gastenboek om de aanwezigen op de heugelijke babyshower voor altijd vast te leggen! Erg leuk voor de herinnering.


Tip #3: Geschenk setje

Giftset babyshower cadeau idee

De meest schattige manier om een nieuwe baby te verwelkomen op deze wereld! Met liefde samengesteld en de set bestaat uit 4 unieke items. Voor meisjes én voor jongens.


Tip #4: Mijlpaal deken

Babyshower cadeau ideeen

Hoe leuk is dit?! Dit is dé perfecte manier om de groei van je baby bij te houden. Maak elke maand een foto van de baby om het verschil in lengte en grootte te meten.


Tip #5: Dieren speelkleedje

Babyshower cadeau idee 2

Steel de show op de babyshower met deze overheerlijk zachte en wasbaar speelkleed. Verkrijgbaar in verschillende dierenvormen. Ontzettend leuk en handig voor zowel de baby als de ouders!


Tip #6: Videobabyfoon

Babyshower cadeau idee babyfoon

Dit is een cadeautje waar de ouders écht iets aan hebben. De videobabyfoon van Philips biedt altijd een veilige privéverbinding met je baby.


Tip #7: Fotolijst met gipsafdruk

Idee babyshower cadeau voetafdruk

Leg het eerste levensjaar van de baby voor altijd vast in een afdruk van klei. Bovendien is er nog ruimte om 2 foto’s toe te voegen. Super leuke herinnering voor later.


Tip #8: Handjes & voetjes gipsafdruk

Voetafdruk babyshower cadeau idee

Dit is een mooi vormgegeven fotolijstje met de mogelijkheid om de voetjes en handjes van de baby voor altijd vast te leggen in gips. Dit is een prachtige herinnering voor later.


Tip #9: Flessendroogrek

Flessendroogrek babyshower cadeau idee

Dit is een super handig rekje om de flessen van de pasgeborene op te drogen. Bespaar ruimte en houd de flesjes goed droog en schoon met dit droogrekje.


Tip #10: Starterspakket

Babyvoeding starters pakket

Dit pakket is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van babyvoedingsartikelen. Het leuke design zorgt dat dit past in elke keuken.


Tip #11: Bonustip!

Bekijk onze cadeautjes winkel voor meer cadeautjes en inspiratie. We bieden een breed assortiment aan geinige en originele cadeaus die altijd goed worden ontvangen. Of lees onze andere blogs voor meer inspiratie en leuke cadeautjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *