3 TIPS voor het kiezen van een kerstcadeau voor een man

stapel met cadeautjes en titel

Kerstcadeau voor een man; ben jij opzoek naar inspiratie of tips voor het geven van een kerstcadeau aan een man? Het is lastig zat om élk jaar een origineel kerstcadeau te vinden. Vaak heb je de  ‘klassieke’ cadeaus al ontelbaar keer gegeven; een lekker geurtje of een paar sokken. Wil je dit jaar iets unieks geven? Ervoor zorgen dat jouw kerstcadeautje uitblinkt? Op deze pagina vind je 3 tips voor het kiezen van hét juiste kerstcadeau voor een man. Zo maak jij gegarandeerd een goede beurt tijdens het geven van de kerstcadeaus.

Tip 1: Tijd voor cocktails!

Mannen en alcohol. Een nooit eindigende roman, right? Als hij van een drankje houdt, dan mag deze cocktailset niet missen in zijn drankarsenaal. De cocktailset bestaat uit een handige shaker en een stamper, waarmee blokjes ijs geen partij meer zijn en binnen no-time veranderen in crushed ice. Verder bestaat de set uit één zeef,  twee maatbekers, vier verschillende schenktuiten, ijstang, barlepel, flesopener en een receptenboekje (fijn voor jou natuurlijk, zo drink jij ook eens een lekkere cocktail!). Klik hier voor de cocktailset.

Kerstcadeau voor mannen tip 2

Deze mooie smartwatch is een ideaal cadeau als hij wil beginnen met sporten. Door de strakke uitlijning heeft de horloge een zakelijke en stoere uitstraling. Dit exemplaar is er een die niet aan de pols mag ontbreken bij menig sportfanaat. Gewapend met een 1,3-inch touchscreen, voldoet de horloge ook nog aan alle IP68 water standaardvereisten. Met deze Smartwatch kan hij dus alle sportactiviteiten volgen, zelfs tijdens het zwemmen. Deze activiteiten horloge bevat een hele hoop nieuwe functies, waaronder stresstraining. Dit kan nét het extra zetje in de rug zijn, waardoor hij weer wilt sporten en ontspannen. De smartwatch is eigenlijk zoveel meer dan alleen een gezondheids-tracker. De horloge is ook ideaal voor berichten, sms’jes en telefoongesprekken. Nieuwsgierig geworden naar waar je deze horloge kan vinden? Klik dan op deze link.

Last but not least, tip 3

Deze prachtige giftset van Rituals is hét perfecte kerstcadeau voor een man. De giftset bestaat uit doucheschuim, een bodyscrub, een bodycrème, die verrijkt is met heilige lotus en jujube, en een heerlijke geurkaars die afkomstig is uit de populaire collectie “The Ritual of Jing”. Dit is een keer wat anders, dan slechts dat enkele standaard geurtje. Leuk om te geven én te ontvangen. Dankzij deze set zal hij extra kunnen ontspannen tijdens het nemen van een douche of bad. Beter dan dit, wordt het eigenlijk niet… De giftset kan je vinden via de volgende link.

Geen leuk cadeau gevonden?

Er is nog hoop! Wij hebben namelijk een cadeautje winkel waarin we een assortiment hebben samengesteld, op basis van onze expertise in het vinden van het juiste cadeautje. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Dan kan je gerust verder met het lezen van onze blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *